Dumlupınar MYO Binasında Çalışmalar Başladı

DPÜ Dumlupınar Meslek Yüksekokulunun yapımı için eski hükümet konağı binasında çalışmalara başlandı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yapı İşleri Daire Başkanlığından Mimar Ümmühan Solmaz, Elektrik Mühendisi İbrahim Konuk, Yüksek İnşaat Mühendisi Ali Tevfik Kurt ve Makine Mühendisi Süleymen Akarsu, Dumlupınar'da 2019-2020 eğitim öğretim yılında başlayacak olan Dumlupınar Meslek Yüksekokulu yapılması için karar verilen eski hükümet konağı binasında incelemelerde bulundular.

Projelendirme ve keşif çalışmaları için bina içinde ve bina dışında ölçümler yapan heyet incelemelerde bulundu. Okul içinde gerekli olan derslik, kantin, mescit gibi alanların yeri netleştirildi. Çalışmaların projelendirilmesi için bina içindeki kısımlar belirlenerek heyet tarafından gerekli olan ölçümler yapılıp raporlar tutulduğu açıklandı.

Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, yaptığı açıklamada, ''Göreve geldiğimiz günden beri ilk günkü şevkle cumartesi pazar, gece gündüz demeden ilçemiz için çalışıyoruz. Meslek Yüksek okulu ilçemiz için çok önemli bir kazanım. Sayın Kaymakamımız ilçemiz için çok ciddi bir kazanım. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Gerekli olan uyum içerisinde ilçemiz için gayret ediyoruz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, Cuma