Hakkımızda

T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dumlupınar Meslek Yüksekokulu hızla gelişen ve öğrencilerine en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olan bir yüksekokuldur.

Meslek Yüksekokulumuz Dumlupınar ilçesinde bulunmaktadır ve çevresindeki illere yakın olması, eğitim gören öğrenciler için önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 3 program ile günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli insan gücünün yetiştirilmesini amaç edinmiştir. Meslek Yüksekokulumuzda Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği programlarında 5 akademik personel ile eğitim verilmektedir. Meslek yüksekokulumuzda  5 öğretim görevlisi kadrolarıyla kendini yenileyen ve geliştiren bir yapıya sahiptir.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, Pazartesi