DPU Uzem’den 2020-21 Güz Dönemi Dersleri Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Senatosunun 21.09.2020 tarihli toplantısında verdiği kararlar doğrultusunda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda açılacak derslerin uzaktan eğitim yöntemi ile yürütülmesine karar verilmiştir.

Derslere 5 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren http://eys.dpu.edu.tr adresinden erişilecektir. Sistemdeki özelliklerin sorunsuz olarak kullanılabilmesi için güncel bir Google Chrome tarayıcısını kullanmanız önerilir. Sisteme giriş yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanmanız gerekmektedir.

• Kullanıcı Adı: Bütün öğrencilerin kullanıcı adları, 12 haneli öğrenci numaralarıdır.
  • Şifre: Sisteme giriş için kullanacağınız şifreler, OBS’ye giriş esnasında kullandığınız şifrelerdir.

Yeni öğrencilerimize not: Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin OBS şifreleri TC kimlik numaralarının ilk 5 haneleri olarak belirlenmiştir.

Eğer OBS şifrenizi unuttuysanız OBS’ye giriş sayfasındaki “Şifremi Unuttum” düğmesini kullanarak şifrenizi sıfırlayıp bu şifreyi uzaktan eğitim sistemine girmek için kullanabilirsiniz.

EYS'nin kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi için merkezimiz tarafından hazırlanan Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanım Kılavuzu'nu inceleyebilirsiniz.

Önemli not: Derslerin işleyişi ile sorularınız için kayıtlı olduğunuz Bölüme veya dersin öğretim elemanına ulaşınız.

EYS ile ilgili yaşadığınız sorunlar için ise uzem@dpu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

02 Ekim 2020, Cuma / 349 defa okundu.